Imate vprašanje za nas?

Zavarovanja

Zavarovanje Vozil

Pri avtomobilskem zavarovanju, lahko poleg odgovornosti proti zahtevkom tretje osebe, zavarujemo tudi potnike in voznika v vozilu, pomoč na cesti, ter škodo na vašem vozilu (Kasko)

Zavarovanje Motornih koles

Kakor je za avto potrebno narediti obvezno zavarovanje, tako moramo poskrbeti tudi za motorna kolesa in njim podobna vozila.

Zavarovanje motornih koles VIGO

Vigo zavarovanje, zagotavlja 24/7 nadzor nad motorjem, povrnjeno vrednost v primeru kraje, analitiko vožnje ter SOS klic v primeru nesreče.

Zavarovanje Plovil

Tudi za pomorska vozila velja, da jih moraš zavarovati. Odvisno od tega za kakšno vozilo se gre, ga lahko zavaruješ osnovno (za primer povzročene škodo tretjim osebam in njihovim stvarem) in kasko (v primeru ujme, lastne smole in nepridipravov)

Zavarovanje Premoženja

Dom je pomemben del našega življenja, zato je pomembno, da poskrbimo za dobro zavarovanje. Zavarujemo lahko škodo pred Požarom, naravnimi posledicami, raličnimi izlivi vode, lomi steklenih površin, pred nevarnostjo tatvine, vloma ali ropa in kar nekaj dodatnih stvari, ter stroškov, ki lahko nastanejo ob nenadni škodi.

Turistična Zavarovanja

Zavarovanje za tujino ali turistično zavarovanje krije zdravstvene storitve v tujini. Namenjeno je vsem, ki se odpravljate v tujino, pa naj bo na izlet za en dan, na počitnice, daljša potovanja, službeno pot ali študij.

Dodatno Zdravstveno Zavarovanje

V Sloveniji je zdravstveno zavarovanje sestavljeno iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Za dopolnilno zavarovanje se pogovorno uporablja tudi izraz dodatno zdravstveno zavarovanje. Z urejenim obveznim in dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem pri obisku zdravnika nimamo dodatnih stroškov, oziroma ničesar ne plačujemo ali doplačujemo.

Nezgodna Zavarovanja

Nezgoda nikoli ne počiva, zato je smiselno poskrbeti za pomoč ali finančno varnost ob nepredvidenem nesrečnem dogodku.

Življenska Zavarovanja

V življenju ne morete vedno preprečiti težkih situacij, lahko pa se zavarujete, da se vam takrat ni treba ukvarjati še s finančnimi skrbmi. Življenjska zavarovanja so oblikovana tako, da vam in vaši družini pomagajo zagotoviti finančno varnost v različnih življenjskih okoliščinah. Osnovni namen življenjskega zavarovanja je zaščita pred finančnimi posledicami neprijetnih dogodkov, kot so smrt, težke bolezni, invalidnost, trajna ali začasna nesposobnost za delo oziroma za zagotavljanje dogodka.

Zavarovanje Odgovornosti

Zavarovanje odgovornosti nam služi pri zahtevkih tretjih oseb za povračilo škode, ki je nastala zaradi naših dejanj.

Zavarovanje Podjetij

Če zaradi vaše poslovne dejavnosti škodo utrpijo tretje osebe, tuje stvari ali premoženje tretjih oseb, vam ob sklenjenem zavarovanju odgovornosti podjetja ni potrebno skrbeti, saj povračilo škode prevzame zavarovalnica. Prav tako vas zaščitimo proti neupravičenim zahtevkom tudi na sodišču in prevzamemo stroške obrambe.